2017. november 19., vasárnap

Örömhír (Renike)

Sziasztok! Szeretném megosztani a blogon is az örömhírt: két új könyv fog megjelenni az általam tervezett borítókkal a Könyvmolyképző kiadónál még idén.
Én már tavaly is nagyon boldog voltam, amikor megnyertem Szöllösi Kristóf - Acélszentek c. könyvének a borítópályázatát, de az, hogy idén két tervem is megjelenik, mérhetetlenül boldoggá tesz. Annyira szeretem ezt csinálni, és olyan jó látni, hogy másoknak is tetszenek a munkáim. Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat.
Alig várom, hogy a kezembe foghassam a drágaságokat.
Remélem, ti is várjátok már.

Greff Magdi - Húzós ​szerelem


Fülszöveg: Különleges regény a sportról és a szerelemről.
Réka kajakozik, és állatorvosi egyetemről álmodik, ám a szocializmus alatt egy dezertőr gyereke az utolsó, aki bejuthat egyetemre. Egyetlen esélye a sportösztöndíj, és egyetlen dobása egy verseny Belgiumban. A csapattal tart egy furcsa, örökké jegyzetelő fickó, és egy undok orosz versenyző. Képes lesz Réka megnyerni a versenyt, ahol a jövője a tét? Ha mindez még nem lenne elég, feltűnik a színen Szőke, egy vagány új sporttárs, de Ádám, a régi barát is másféle érdeklődést mutat.Melyikük a nagy szerelem?
Réka izgalmas utazásra indul, ahol nem csak a vízen kell helyt állnia, de a szívügyekben is, mert nem minden az, aminek látszik, egy olyan korban, ahol minden szóra vigyázni kell.

Istók Anna - Éhes ​felhő a napot


Fülszöveg: Nóra életében hatalmas törés volt; otthagyta az egyetemet, és két évig Londonban dolgozott pincérnőként. Ám most az apja infarktusa miatt haza kell térnie, szembenézni a múlttal, és egy fájó szerelem emlékével.
De mi történt pontosan a testvére, Zsóka halála körül?
Miért bukkan fel újra, és újra Csongor, a vonzó sógor?
Ha mélyek a sebek, akkor is van bűnbocsánat?
Míg Nóra lépésről-lépésre halad a múlt megismerésében, lassan kialakul benne az elképzelés a saját jövőjét illetően is: szenvedélyévé válik a főzés.
A zamatos, pikáns ételek megálmodása közepette Nóra érzelmei egyre magasabb lángon forrnak.
Vajon sikerül-e élete fő művét kifőznie:
a saját boldogságát?
Lélektani kaland és ínycsiklandozó gasztroregény a nehéz szerelem ösvényein járóknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése