2017. november 25., szombat

Elkezdték a Madarak a dobozban film forgatását

A blogon már többször is említettük, hogy nagy Josh Malerman rajongók vagyunk, mert minden eddig megjelent könyvét olvastuk és imádtuk.
A kedvencünk a Madarak a dobozban, amiről a kritikánkat itt érhetitek el.
A jó hír az, hogy már készül a filmadaptáció, főszerepben Sandra Bullock-kal. A rossz hír, hogy a film még odébb van, de jó látni a forgatási képeken, hogy lassan, de biztosan megelevenedik ez a nagyszerű történet.
Reméljük, nem fogunk csalódni a filmben sem.
Addig is megnézhetitek a friss képeket a forgatásról, amire ha ráklikkeltek, megnyílik egy galéria is.


A könyvről:
Valami rémisztő dolog garázdálkodik odakint, amire nem szabad ránézni. Egyetlen pillantás elég ahhoz, hogy az ember őrült, kegyetlen gyilkossá váljon. Senki sem tudja, mi az, és honnan jött.
A szörnyűséges hírek egyre gyakoribbá válnak. Majd a tévé elsötétül, a rádió elhallgat, és az internet is összeomlik. A telefonok elnémulnak. Az ablakon pedig nem lehet kinézni többé.
Mára csak maréknyi túlélő maradt, köztük Malorie két gyermekével, akiket az egyetlen lehetséges módon nevel: a négy fal között. A folyóparti, elhagyatott ház ajtaja zárva, a függönyök behúzva, az ablakokra matracok szögelve.
Egyetlen esélyük, hogy elmenekülnek egy másik helyre, ahol talán biztonságban lehetnek. De az előttük álló út elrettentő: harminc kilométer a folyón, egy evezős csónakban bekötött szemmel! Csak Malorie találékonyságára és a gyerekek éles hallására támaszkodhatnak. Egyetlen rossz döntés is végzetessé válhat. És valami követi őket. De vajon ember, állat vagy szörnyeteg?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése