2017. december 31., vasárnap

Könyvek, amiket 2018-ban el szeretnénk olvasni

Sziasztok. Mielőtt még átlépnénk az új évbe, Edinával úgy döntöttünk, készítünk egy olyan posztot, amiben leírjuk, melyek azok a könyvek, amelyeket jövőre mindenképp el szeretnénk olvasni.
Az én tízes listám az első képen látható, az Edina listája a másodikon.
Ebben az évben 43 olvasott könyvig jutottam, Edina 52-ig. Reméljük, ez a szám jövőre is emelkedni fog és rengeteg jó könyv kerül majd a kezünkbe.


R: Az Üvegtrón 5. része számomra a legfontosabb az összes közül, ha sikerül, azt már januárban el fogom tudni olvasni. Megtalálható még rajta a mostanában sokat emlegetett Az, aminek tegnap láttam a filmadaptációját, és teljesen magával ragadott, és a Szolgálólány meséje is, amelyről már szintén nagyon sokat hallottam. Remélem, sikerülni fog elolvasni a kiszemelt könyveket.


E: Ezek a 2018-as terveim egy része, mert még nagyon sok minden van a váró és kívánságlistán. Az Üvegtrónt már muszáj leszek elolvasni, mert drága barátnőm kb. fél éve rágja a fülem vele. Örülök, hogy Samantha Youngtól is megjelent a Dublin street harmadik része, az első kettőt nagyon szerettem. A Kihantolt múlt is biztos érdekes lesz, épp tegnap fejeztem be az egyik kristály pöttyös könyvet, ti olvastátok a Pillangók kertjét? Szóval nemsokára fogok jönni a Confess - Vallomás c. könyv kritikájával.

Addig is nagyon boldog, könyvekben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

2 megjegyzés: